Повернутися до звичайного режиму

Чому ми працюємо?

Усі ми рано чи пізно доходимо думки, що робота має давати людині не тільки гідне фінансове підґрунтя, а й душевну втіху та можливість самореалізації. Але повсякчас у різних сферах трапляються працівники, котрим бракує якогось із названих аспектів у їхній повсякденній діяльності, однак вони не покидають своєї посади. Що саме спонукає нас погоджуватися або на низькооплачувану роботу, або на нудну й рутинну?

Книжка не забезпечить допитливому читачеві стовідсоткового розуміння сутності праці та її значення в житті людини, але допоможе розібратися з тим, як обрати підхожу роботу, чи навчитися працювати із задоволенням і відчувати себе справжнім професіоналом, не погоджуючись ані на фінансові, ані на морально-психологічні сумнівні компроміси.

У книжці "Чому ми працюємо" Баррі Шварц переконливо доводить, чому компанії повинно створювати з урахуванням людської природи, замість того щоб повністю заперечувати вплив цієї природи на робочий процес. Якщо ви хочете, щоб робота стала змістовнішою як для вас, так і для вашої команди, ми рекомендуємо прочитати цю книгу в нашій бібліотеці.

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.